До следващия път... Ще чакам аз
и също ще те търся неизменно.
Жадувайки те силно час по час -
до следващия път ще чакам аз.
Над любовта към тебе няма власт
забравата и нищо друго тленно.
До следващия път... Ще чакам аз
и също ще те търся неизменно.
С търпение, с мечтание, със страст
до следващия път ще чакам аз.
Отново с жар да чуя твоя глас
ще бъде миг най- чуден несъмнено.
До следващия път... ще чакам аз
и също ще те търся неизменно.
Сърцето ми не ще обвие мраз.
До следващия път ще чакам аз.
През време, през пространство - до екстаз
за теб душата пее откровено.
До следващия път... Ще чакам аз
и също ще те търся неизменно.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados