До Теб...
Ти - който познаваш Душата ми,
някъде там от Отвъдното
и се втъка като почва в сърцето ми
от което все по-често покълваш...
Ти - който познаваш копнежа ми,
като своите чувствени устни...
Ти си глътчица чиста и свежа
сред фалша на празнично лустро...
>>> Искам да знам
© Таня Георгиева Todos los derechos reservados