13 dic 2011, 12:55

До тук 

  Poesía
587 0 1

Д о тук

 

Животът ми се стече интересно.

Не съвсем по план,

Но плановете бяха като песен,

изпявана във дните ми от мен.

 

И дълго със мечтите си се гонех,

сред тях живях и във разкош,

А всеки ден, минавал неусетно

безследно чезнещ в тъмна нощ.

 

И в нощите си пазарувах обич,

от щанда за несбъднати мечти,

рисувах образи във полунощ

превръщащи се в тикви заранта.

 

Понечих да намеря свойто аз

със опити в различни сфери,

но все сърцето ми боли,

забъркано във множество афери.

 

Но днес намерих свойто аз

Във себе си повярвах, не във тебе

И ти, какъвто и да си, където и да си,

не чакай нищо повече от мене.

 

 

 

 

© Бела Белица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??