5 jun 2010, 10:55

До вчера 

  Poesía » De amor
811 0 0
До вчера


До вчера беше влюбен в мен,
а днес мълчаливо подминаваш,
идваш, разрушаваш моя ден
и пак си заминаваш.

В твоите красиви очи
до вчера четях любов,
а днес омраза само ти
криеш в погледа си суров.

Думи различни за себе си чувам:
Каква ли аз не съм била.
Заради теб цяла нощ будувам
и се чудя защо уби любовта.

Нима обидила съм те със нещо?!
Или просто повярвал си в слуховете ти?!
Какво да направя, кажи,
за да видя прошка в очите ти?

И ето, сега прегръщаш друга,
друга твоето сърце плени,
сега усмихваш се на друга
и друга гледаш с влюбени очи.

Аз зная, няма да сме вече двама,
а бих дала всичко на света
любовта ти към мен да не е измама
и двама да се предадем на любовта.

© Кристиана Кръстанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??