2 feb 2022, 20:49

Добре дошла 

  Poesía » De amor
641 1 1

Добре дошла

 

Добре дошла! Не си се променила!

Пламъкът в очите пак гори.

Сълза, която дълго си я крила

на лицето ти сега блести.

 

Същата си. Само във косите

времето едва-едва личи!

Там оставило е то следите

на отдавна миналите дни!

 

Аз не спрях до днес да те желая,

не забравих твоите ръце!

Искам те, така ще е до края!

Искам те със цялото сърце!

 

Времето не можем да го върнем,

спомените вятърът отвя!

Миналото в птица се превърна,

махна със крила и отлетя!

 

Обичам те! Щастлив съм, че те има!

Не искам да си тръгваш! Остани!

Добре дошла отново тук, любима!

Което искам всичкото си ти!!

 

© Георги Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??