Приятелю, добре дошъл във клуба
на хората броящи с петдесет -
не, не годините реално извървяни,
уроците, приятелю, живяни!
Животът, казват, е училище,
в което преподават ни Любов,
Човещина, Смирение и Разум.
И няма втори шанс, за жалост,
във този кратък наш живот,
урок конкретен да повторим
дорде не склопят ни очи.
И после, след деня Съдбовен,
едни в блаженство продължават,
а другите - отново в клас.
© Минко Андонов Todos los derechos reservados