11 ago 2007, 15:48

ДОБРИНА 

  Poesía
485 0 3
Денят притихва уморен. Заспива.
Вървиш до мен с нозе. Едва.
Аз няма да те питам. За деня.
Не ща да знам. Едно и също. Спря.
Като кълбо от нерви. ИзтърколЯ.
Ние се изгубихме. В карамбол.

За измет, помия, развала,
разправят. На големия екран.
Ние грешници. Или неврници.
Роим се. Избуяваме като бурени.
Презряли. Или презряни. Или прозряли.
                                             Мишената.
Политическа мъглявина.
                        Без да се вдига завесата.
Не проклинаме деня.
                         Нищо не се случва.
Поне добрина.

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??