Доброта
Вкарва в живота пъстрота
Дума свята и чиста
Тя е солото на барабаниста
Поантата на журналиста
Последният куршум на артилериста
Мечтата на алтруиста
Нямаш ли я у себе си
потъваш в тинята водниста
© Иво Арнаудов Todos los derechos reservados