* * *
Белезите на нощта
са оставили кървави следи
по ръцете ми.
Писмата ми до известни личности
отново остават без отговор.
Защо ли в тази утрин съм тръгнал
да купувам цветя за непозната жена?
Братът на планината
вече си пие кафето (без захар).
Добро утро, Брате!
Добро утро, Купувачо на цветя!
© Калин Кермов Todos los derechos reservados