Изгревът посрещам сутрин
с чаша топличко кафе.
Цветя цъфтят и птици пеят,
спокойствие във моето сърце.
Молитвата към Господ си отправям
да ми е щастлив дяня,
усмивки, радост да витаят,
букет от тях да събера.
Във шепите си да ги сграбча
и да поръся с тях домът.
От всички цвете да порасне,
с омайва хубост да цъфтят.
И да поддържат светлината
през целия ни ден.
Ум и разум във сърцата.
На всички "Добър ден!" от мен.
© Кети Колева Todos los derechos reservados