Доброто момиче днес не е на мода -
отдавна отмина нейното време.
Днес трябва да си лоша по природа
и за нищо да не ти дреме.
Скромността се е превърнала в порок,
а пороците - в нещо нормално.
Днес любовта си има краен срок,
а истинската любов... - това е нещо банално.
Доброто момиче четеше класически романи,
а днес... - "Петдесет нюанса сиво",
носи грим - цял тон, мигли - подчертани
само за да изглежда "красиво".
Пази диета за да е фина -
така е по новата мода.
Преструва се на чиста, невинна,
а е нахакана и пошла по природа.
Това е модерното момиче днес -
вече не е както беше преди...
Преди притежаваше свян и финес,
а днес се движи само в лоши среди.
© Татяна Todos los derechos reservados