ДОБЪР ИЛИ ЛОШ?!
Добър ли си, или си лош – не зная,
обичам те, такъв, какъвто си!
Защо се влюбих в теб? – Не зная,
какво във теб така ме заплени.
Защо за мен ти днес идеал си?
Защо не мога да те заменя?
Защо не мога други да обичам?
Какво направи с мен сега?
Сега кажи, какво да правя?
Как да живея с таз съдба?
Кажи ми как да те забравя?
И любовта на друг да посветя…
Добър и лош – аз те обичам,
за теб жадувам през нощта,
с различни имена наричам,
това, което чувствам сутринта.
На кръстопът стоя – не зная,
коя пътека днес да избера,
дали началото – то води в рая,
но в друга е ключът за таз врата.
И който път да хвана, знам ще сбъркам,
и ще платя прескъпата цена,
и затова на този кръстопът оставам –
нека съдбата да реши това.
Не знам кой път да избера?!
© Деница Пенкова Todos los derechos reservados