12 abr 2018, 10:37

Добър вечер 

  Poesía » Otra
980 1 4

Добър вечер, мое тъжно плюшено мече!

Моя стара нестоплена тъга.

Добър вечер, мое парцалено сърце!

...шито сълза по сълза.

Добър вечер, мое тъжно плюшено мече!

Не умирай точно сега!

От счупеното тъжно око, още тече

една детска, чиста сълза...

© Миглена Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??