Добър вечер, Любов!
Добър вечер, Любов, при теб съм дошла,
да докоснеш със обич плътта ми,
да стопиш във очите ми ярка звезда -
да гориш и да палиш страстта ми!
Добър вечер, Любов, прегърни ме така,
че без дъх упоена да стена!
Погали ме с твоята топла ръка -
тази нощ да съм в теб притаена.
Аз те искам, Любов, с теб мечтая
да се влеем в едно, и за миг,
омагьосани в безумна омая,
да танцуваме в ритъма див.
Добър вечер, Любов, ти си тази,
без която е пуст моят свят!
Добро утро, Любов, ти ухаеш...
многоцветен е с теб и денят.
© Камелия Todos los derechos reservados
Благодаря ти, че намина!!!