На топлото в очите ти се спирам...
Сълза отронена от миг безбрежност.
Обичам те, не ме... обичаш,
а още толкова - изпълваш ме със нежност...
На крайчеца на устните се сгушвам...
Усмивчено по устните ти трепвам.
Обичаш ме, не те... обичам,
а още толкова - изпълваш ме с надежда...
По миглите ти тръпна - слънцето докосвам...
Разливам посребрелите ти слепоочия.
Обичам те, не те... обичам,
а толкова си... близо. Помежду ни.
Във дланите ти груби се изгубвам...
Светулчено ще трепвам все във тебе.
Намираш ме, изгубваш ме и все ме... търсиш.
И хукваш пак да ме... откриеш.
Във мислите ти се стаявам - истина -
ту тъй измамна, или... безпардонна.
Обичаш ме, обичам те...
Побързай, за да ме... догониш.
© Нели Todos los derechos reservados
!!!