Като дързък крадец
дойдох тази нощ
за сърцето ти.
Ти затвори пред мен
всички врати.
А аз, глупачката,
се разплаках.
Седя си така,
окована в сълзи,
а ти се смееш.
Пусни ме навън,
разбойнико!
22.05.2003
© Мария Димитрова Todos los derechos reservados