2 dic 2009, 23:41

Дойдох да донеса болката 

  Poesía » Otra
928 0 3

Нека ти я поднеса и тя да изглежда изумително.

Нека се разхожда бляскава и неотразима.

Нека бъде изпита от погледа ти и погълната от сетивата ти.

Нека се доближи до теб и да те докосне.

Нека си проправи път през вените ти

и остане дълбоко в най-тъмната част на душата ти.

Нека бъде твоя под моя власт.

Нека бъде тя.

Болката.

 

 

 

                                                               * * *

 

Към пъкъла в словестна битка нека мята се пръстта
и пръстите си да обвива около твоята душа.

© Карина Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??