Животът ми ще мине в очакване
на малък знак, на мъничка промяна,
сърцето ми разкъса се от даване,
любов без даже капчица размяна.
И всичко, в което все съм вярвала,
остана днес размазано във спомени,
и пред очите ти една любов изстрадала
загубва се в сълзи недоотронени.
Изгубих даже себе си в чакане,
в гонене на бъдещи миражи
и не разбрах от толкова надяване,
че ти дори до днес не ме познаваш.
И днес дори, когато всичко свършва,
аз част от себе си при теб оставям,
загубена любов не се завръща,
помни това, докато аз забравям!
посветено
© Наталия Иванова Todos los derechos reservados