Всичките ми грешки са безценни!
Всяко камъче, което ме препъна,
всеки тромб във крехките ми вени,
всяка болка, пред която се огънах...
Бурите, които превъзмогнах,
небесата ми, светкавично раздрани,
и куршумите от думи злобни,
всичко е в сърцето ми събрано!
И добре, че то, сърцето, е голямо,
та побира всичките ми грешки
и лекува всичките ми рани,
съхранява гените човешки,
за да мога пак да се усмихвам,
и "на въпреки" да съм щастлива...
Те, стихиите, си идват и отиват...
Ще ги боря! Докато съм жива!
© Керанка Иванова Todos los derechos reservados