27 mar 2009, 8:28

Доказателство 

  Poesía
551 0 0

 

Не искам доказателство

за вечната любов,

ще галопирам сред незнайното,

далеч от твоя образ

изгарящо суров.

 

Не искам доказателство,

че ще се променя,

до полуда ще преследвам моя

образ на лудешки

влюбена жена.

 

Не искам доказателство,

че утре пак

слънцето за мене ще изгрее,

а няма бъдещето

да потъне в мрак.

 

На теб не ще доказвам

силата на любовта.

Не чу ли? Не разбра ли? Цял живот

единствено и само

твоя съм била.

© Павлина Ненова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??