Докога?
Очакване...
в затишие от чувства -
това игра е
според мен.
Едно
тъй шеметно летище
разделя ни -
събира ни...
Кога ще спрем
да се самозалъгваме,
че се обичаме;
да чувстваме
във себe си вина,
от себе си
да се отричаме?
Кажи ми ти!
Кажи ми – докога!?
© Димена Todos los derechos reservados