Удар. Трясък. Ламарини.
Дъжд от счупени стъкла.
Битка страшна. От години.
С кръв, с разкъсани тела.
Алкохол. Надменност. Скорост.
Там далече... празнота.
Безучастни "хора" сини.
Други – с черно на врата.
Удар. Трясък. Ламарини.
И въпросът – Докога?
Вместо в паркове щастливи,
под земята в тишина.
© Христо Костов Todos los derechos reservados