ДОКОГА
ЩЕ СЪМ ЕРГЕН?
Ти си, мила, вече с друг,
аз отново сам съм тук,
тъжно е, знай, за мен
да съм още аз ерген.
Докога все така, като сега
ще живея сам аз? Докога?
Тъжно е за човек като мен
на четирийсет да е все ерген.
На гости хубавици много имах аз
и по тях изпадал съм в захлас,
но не остана никоя при мен,
затова съм още аз ерген.
Не искам повече богатство!
Не искам повече коли!
Аз искам булка да намеря,
да сбъдне моите мечти.
© Валентин Добрев Todos los derechos reservados
славен български юнак!