През слънцето надникна Бог,
огря ме светлина от най-прекрасна краска,
обля ме със спокойствие и любов,
погали ме със нежна ласка.
Помилвана от най-великия Творец
сърцето ми се разтопи от доброта,
пречистена от слънчевият допир
помолих се за моята душа.
И благословена от Божествената мощ
аз зная, че ме чака само щастие
и ще раздавам, Господи, от твоята любов
на всеки, който е нещастен.
© Неземна Todos los derechos reservados