Докосни погледа си с моя,
нежно, чувствено, красиво.
И уловени в на любовта покоя,
забравяме за битието ни ръждиво.
А аз ще те докосна със дъха си -
тихо, плавно, отдалече.
И поставяйки сърцето пред ума си
не ще се контролирам вече!
© Todos los derechos reservados