Ти правиш тъй, че да растат цветята
и нежни пъпки после да разтварят...
Ти - господарката на красотата,
чието име с обич изговарям...
Със нежен допир ти и мен омая
и днес душата ми е сякаш цвете -
успяла да разцъфне най-накрая,
защото я докосна със сърцето ...
© Георги Ванчев Todos los derechos reservados
Весели празници, Приятелю!