Самотните длани
Прегръщат нощта.
Изгарят без думи.
Усещам тъга.
Душата не плаче.
Аз искам така.
Пътуване в мрака - посрещам съня.
Студените капки.
Твоите сълзи.
Разливат мечтите.
Угасват лъчи.
Тръгваме бавно.
Тихо в съня.
Докосване нежно.
Тайно в нощта...
© Сиана Петкова Todos los derechos reservados