Докосване..... в синьо
Лазурен слънчев бряг
златист и топъл пясък.
Вълни в безспирен бяг
отлитащ гларус, крясък.
Синя шир, блеснал наниз
от слънчев лъч отблясък.
Нежен допир, морски бриз
носещ хлад за миг кратък.
Навътре, в тъмното море
бавно кораб отминава
Да срещне синьото небе
към хоризонта наближава
Безлюден бряг и тишина
два силуета в далечината
Един до друг мъж и жена
прегръдка вплела е телата
03.08.2006
© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados
Благодаря за думите на всекиго от вас.
Спасение от тази топлина
потърсих аз тук чрез стиха.
Дано донесъл ви е хладина
и довял е на морето полъха.