(с картата на твоята реалност)
По шубраците
пълзи суетата
на стъпкана слава.
Струни
серенадят нощта.
Препъваш се,
падаш,
ставаш.
Препъваш се,
падаш,
оставаш
по камънаците
струйка,
рисуваща
руни
и
______________________стъпала,
_______________стъпала,
______стъпала.
© Ангел Todos los derechos reservados