Доктор на неуките е той,
жаден беше за пари и власт,
рекламиран като свръхгерой,
отдаде се на тях със страст!
Мишо Бирата му стана авер,
той покри греховете му тежки,
докопа се до поста премиер,
каза много гафове и смешки!
С тях цял народ той забавляваше,
министър си намери на разклона,
калинки в агенцийки назначаваше -
от толкоз маймуни счупи се клона!
Напълни чекмеджето с банкноти,
кюлчета около себе си постави,
ала всичко туй се разкри по ноти,
но хаосът трудно ще се оправи!
© Георги Todos los derechos reservados