19 dic 2018, 14:53

Дом 

  Poesía » De amor, Otra
422 2 1

Бездомно е самотното сърце.
Стени не стигат. Няма къща,
без две прегръщащи ръце,
където чувството е за завръщане.

 

Любима ласка, топъл нежен глас.
Разбиращи очи, щом стане тъжно.
И поглед, който казва "нас".
Любов. От друго няма нужда.

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??