13 feb 2009, 6:45

Донеси ми 

  Poesía » De amor
1333 0 7

                  Донеси ми

 

                                             Когато те поканих да дойдеш у дома на обяд,

                                             ти ме попита: "А аз какво да донеса?"

 

Донеси ми твоите весели очи,

донеси ми и твоята усмивка прекрасна!

И моля те, за момент замълчи,

искам да те погледам - ти си чудесна!

 

Донеси ми и твоята радост,

и твоя силен дух ми донеси!

Ти възвръщаш моята младост,

за което по френски ти казвам "мерси"!

 

              2001 година

 

 

© Асен Стефанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??