Донеси ми мъничка дъга,
в шепи топли поднеси ми.
Повий в пролет моята тъга,
сивите тревоги отнеси ми.
Донеси ми мъничка сълза,
в шепи топли поднеси ми.
От обичта ти нека бъде тя,
с влагата и бяла угаси ме.
Донеси ми мъничка мъгла,
в шепи топли поднеси ми.
Нека бъде нежна и добра,
с нея, ако можеш, извиси ме.
© Ивелина каменова Todos los derechos reservados