Сърцето в ритъм танцува
и нещо вътре палува,
очите бляскат щастливо –
като отпили от вино,
устата шепне – прегръдка –
но тялото желае целувка,
ръцете търсят опора –
лиши ме ти от умора.
Прокарай пръсти в косите
и притисни към гърдите.
От изток вятър повява –
каква върховна наслада,
душата ми наранена –
сега с любов е дарена.
© Кати Todos los derechos reservados