Искам с теб да съм сега!
Да усещам как сърцето ти звъни,
да чувам закачливия ти смях,
да ме галиш с поглед благ.
Искам моя пулс в ефир да уловиш,
да танцуваш с пръсти в дланта,
да светиш с устни в нощта,
да гониш полета ми свят.
Искам ти да си света,
в който плахо се разтварям,
искам в твоята ръка
да потъвам нежно аз...
Искам с теб да съм сега.
Дори да няма утре с теб.
© Нина Todos los derechos reservados