17 oct 2019, 20:47

Достатъчно 

  Poesía » De amor
507 2 2

Отидох си!
Достатъчно ми беше!
Достатъчно ме ряза и кори,
достатъчно ми бяха всички белези,
достатъчно сълзи изтрих...
Достатъчно след тебе крачих, 
достатъчно стени руших,
достатъчно ръце протягах,
достатъчно от себе си платих!
Достатъчно ми беше!
И си тръгнах!

 

05.10.2019
Диана Димитрова

© Диана Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??