Градинка, пълна с горски теменужки...
Сън теменужен...
Теменужени мечти...
Сърцето ми отново пусна всички земни нужди,
предаде се в прегръдките
на топлите лъчи
И днес, за сетен път пристъпвам към Безкрая,
отворил е обятия
за моята душа...
Как да се отпусна истински, не зная,
но този път
тъй лесно ми е да се доверя ...
© Свещен Огън Todos los derechos reservados