Прелиствам спомени от вчера,
в тетрадката е тишина,
опитвам някак да намеря,
довиждане, доскоро и една врата...
Всъщност,
на кого му трябва тишината
в тетрадка на хербарий, самота
измислените хора в главата,
довиждане, доскоро и една врата...
© Емо Todos los derechos reservados