Прелиствам лист след лист и пиша.
Това изтривам, но оставям онова...
изписвам страницата, след това въздишам,
преписвам копие и друго веднага.
Живея ден след ден и дишам.
И дишам въздуха на бъдещи лета,
поемам силно дъх и го издишам,
изпълвам ден, изпълвам с празнота.
Прочитам ред след ред и слушам,
и слушам думите, изписани с ръка,
ти чуваш ме, а нищо не изричам,
защото говорът е нищо без слова!
© Борислав Ангелов Todos los derechos reservados