Обличам най-красивата си рима,
когато съм на среща с теб в съня си,
Защото там си Ти. Там истински те има,
а стиховете - със вълшебство са поръсени...
И всеки звук - като ушит по мярка,
прилепва върху срамежливи думи,
а трепети – в най-причудливи шарки,
някак плахо дефилират помежду ни...
Облечен в най-красивата си рима,
нетърпеливо те очаквам там, където
знам, че винаги и истински те има,
а всяка дума, е по мярка на сърцето.
Кирил Ганчев /Кирето /, 04.12.2018 г. , Бургас
© Кирил Ганчев Todos los derechos reservados