Дробно
Една втора, две трети... Дробно.
Откога броим така?
Наляво. Надясно. Пробно.
С черна вода река.
Ламинат наместо паркета,
на половинката роб.
Как се качваш в ракета,
стъпил на дроб?!?
9 June 2006, Намур, Дувър Стреит
© Симеон Дончев Todos los derechos reservados