Тази болка в гърдите...
в мен крещи без звук...
Тези сълзи в очите....
те са от спомен луд...
Аз не казах, че обичам
и че страдам теб...
И напук на себе си..
в друг търся лек...
Тази тежест в гърдите
влачи ме без жал...
А от теб следите
пазят спомен бял...
Този огън в очите...
вече прегорял...
В пепел се превърнал вече,
изгорил живота цял...
В миг разбит сега света ни,
аз събирам го с друг...
Но сърцето ми едва ли
ще забие с онзи порив луд...
© Todos los derechos reservados