И другарите са излишни,
когато никой не чува гласа ти..
когато само ти знаеш
мирисът
на тъжната самота...
И само ти знаеш
колко здрави са стените...
стените на твоите мисли,
далеч от тези в реалността...
© Шери Назми Todos los derechos reservados