29 jun 2017, 17:46

Другата страна на любовта 

  Poesía » Del paisaje
605 0 0

И често случва се в гората

Вятърът да зафучи

Любимият момент е на дървото

Когато той се появи

 

Любовта им е отдавна

И тихо я живеят те

Донякъде измамна

Но не искат тя да спре

 

И често случва се в гората

Вятърът да зафучи

Дървото влюбено е от момента

В който той се появи

© Мария Величкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??