Те ти казваха
къде са ти грешките,
те ти даваха смисъл
през цялото време,
но ти не разбираше,
или не слушаше,
или и двете...
Те те караха
да мислиш,
че не си единствена,
а всъщност беше
и това не е честно...
Те те разнищваха
със самотата си,
но ти можеше
да лекуваш,
знаеше как...
Точно тогава
не те и разкриха.
Ти беше спасение,
а вече те няма...
© Ивона Иванова Todos los derechos reservados
Спасението се крие някъде в теб, въпрос на време е да го разкрият. Отговор на Валери.