Другите хора
си имат
френски шансони
бургаски вечери
вечери на свещи
мечти за Венеция
и за Париж
другите хора
си имат
посрещнати залези
пейка във парка
и няколко селфита
със звездни очи
само ние с теб
нищичко...
нищо си нямаме
освен шепа стихове,
които не знаят
как да се сбъднат....
© Миглена Цветкова Todos los derechos reservados