Някои строят си къщи от илюзии,
други гонят се с вятъра,
аз една мечта прекърших,
родена в миналото някога.
Някои намерили голямата любов са,
други търсят я в момента,
аз забравих какво е обич,
сам съм на поредната ни среща.
Някои изгубили са пътища,
други намерили са нови,
аз отъпках си пътеките,
кой по тях сега ще броди?
© Георги Георгиев Todos los derechos reservados