Дръж се сърце,
накрая болката
ще те направи
още по-силно.
Дръж се сърце,
ти за страдание
може би не си
непосилно.
Дръж се сърце,
просто обичай
дълбоко и
безкрайно.
Дръж се сърце,
когато те раняват,
ти ставаш
още по-сияйно.
Дръж се сърце,
макар да ти режат
жестоко крилата.
Дръж се сърце,
ще мине време,
ще ги изгради
пак светлината.
Дръж се сърце,
ще дойде и
любовта
след тежестта,
която носиш.
Дръж се сърце, но
за любов и доверие
недей да просиш.
Дръж се сърце,
някой ще ти
даде безкрайна
обич.
Дръж се сърце,
ледът ще се
разчупи и
отново ще
се стоплиш.
Дръж се сърце,
рано или късно
всичко ще се
върне.
Дръж се сърце,
мъката, която
изпитваш, в
щастие ще
се превърне.
Дръж се сърце,
не зная колко
ще трябва да
чакаш и търпиш.
Дръж се сърце,
всичко ти ще
можеш да простиш.
Дръж се сърце,
когато най-тежката
болка си изтърпяло.
Дръж се сърце,
по пътя на
любовта нищо не
би те спряло.
Дръж се сърце.
Време е необходимо.
Дръж се сърце.
Само това да
продължиш
би те спасило.
© Майчето Todos los derechos reservados