Дръж се ти за мен
Дъжд от сълзи,
в него давиш се ти
и падаш в черен водопад от лъжи,
предаден и тих,
ти крачиш напред и
търсиш пътя към новия ден...
но ти не си сам...
Припев:
Дръж се ти за мен,
в труден миг опората
ще съм за теб,
не скланяй глава,
защото аз съм тук, до теб, завинаги.
Моментът тежък е,
без капка светлина,
ала тук, до теб,
е приятелска ръка...
Дръж се ти за мен,
в труден миг опората
ще съм за теб.
Загубил си дъх
от силния вик,
който опитваш
да запазиш в себе си.
Това боли, знам,
но по ще боли,
ако се предадеш
пред съдбата си,
ти не си сам,
не, не!!!
Припев:
Когато те боли,
не затваряй очи,
подай ръката си,
ще стопля сърцето ти,
защото чиста сила е
приятелството,
особено, когато то е истинско...
Посветено на: Най-добрите ми приятели!
© Иван Русланов Todos los derechos reservados