11 ago 2021, 7:31

Дух 

  Poesía
169 1 1

                                                                            не може да се

 

                                                                благоденства — колчем дух

 

                                                                         не възрожденства

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Възраждане на живота и любовта към свободата на изразяване.
    Останалото е резигнация и упадък!
    Поздравления за творбата, Стоян!
Propuestas
: ??:??